Beauty

Geef je haar een boost voor de winterFuente - Door de afwisselende weersomstandigheden in de herfst heeft je haar het zwaar te verduren. Het haar verliest kleur, wordt weerbarstig en het droogt uit. Tijd voor een extra winter boost! FUENTE haalt de kleur weer op met Color Care, normaliseert pluizig haar met Estilo en stylt het haar tenslotte met Freezing Power Spray. Zo ben je weer klaar voor een nieuw seizoen!
FUENTE Color Care – 200ml - € 26,50: Deze kleurconditioner is verkrijgbaar in brown, violet, blond, silver, gold, red en copper. Je kunt geverfd haar een opfrisser geven en tegelijk goed verzorgen. Color Care is ook geschikt voor wie z’n eigen haarkleur heeft, maar dit najaar wel eens wat anders wil. Je verdeelt een kleine hoeveelheid over het haar, 10 minuten laten inwerken, goed uitspoelen en het resultaat is een mooie subtiele, natuurlijke kleur en een prachtige, langdurige glans. Color Care geeft het haar vitaliteit, veerkracht en bereidt het optimaal op de styling voor.
FUENTE Estilo – 75ml - € 19,95: Estilo is een super serum van positief geladen elementen, die zich aan de buitenzijde van het haar hechten zonder het af te sluiten. Het serum bevat natuurlijke oliën die pluizig en weerbarstig haar in een handomdraai normaliseren. Je hebt maar 1 of 2 druppels nodig om je haar te beschermen tegen weersinvloeden en externe warmtebronnen.
FUENTE Freezing Power Spray - 300ml - € 20,95: Wanneer het haar weer vitaal en veerkrachtig is, is het klaar om gefinished te worden. Wil je jouw stralende look wat langer vasthouden? Dan is de Freezing Power Spray het perfecte finishing product. Een stevige haarlak op aerosolbasis (zonder CFK) en werkzame stoffen uit tarwe, kruiden en conditioners. Deze haarlak geeft het haar een natuurlijke glans en biedt onder alle omstandigheden een maximale houdbaarheid van het model.
www.fuente.nl

Deel dit artikel
Back to top