Beauty

Rotating Volume BrushSnel droog met volume! - Weinig geduld maar wel perfectionistisch als het gaat over je haar? We hebben een tip: BaByliss komt met de Rotating Volume Brush: een keramisch, roterende borstel die het haar droogt en stylt in één simpele beweging. Hiermee creëer je een perfect gestylde, volumineuze coupe! Alsof je net bij de kapper bent geweest!
De Rotating Volume Brush van BaByliss is het antwoord voor vrouwen die snel en gemakkelijk hun haar willen stylen en restylen! De nieuwe roterende borstel is een multifunctionele tool voor het creëren van diverse trendy kapsels, waarmee je eindeloos kunt variëren. De borstel draait naar 2 kanten, waardoor je verschillende haarstijlen kunt
creëren; je kunt de haarpunten zowel naar binnen als naar buiten modelleren. Dus ook ideaal voor een kapsel met laagjes in het haar!
De Rotating Volume Brush is uitermate geschikt voor het creëren van volume in het haar en om het haar mooi te polijsten. De ionische technologie in de borstel neutraliseert de statische lading in het haar en versterkt de werking van haarverzorgingsproducten. Dankzij deze technologie is pluizend haar verleden tijd en blijft je volumineuze coupe de hele dag prachtig en glanzend in model. Dit effect wordt versterkt door de borstelharen van everzwijnhaar die het haar extra glans geeft.
De Rotating Volume Brush van BaByliss is comfortabel en eenvoudig in gebruik. Binnen een handomdraai creëer je zelf de perfecte brushing met veel volume en een zacht, glanzend resultaat zonder dat je haar gaat pluizen. Bovendien is de borstel geschikt voor allerlei soort kapsels; zowel kort als lang. Ontdek dus nu zelf de Rotating Volume Brush van BaByliss, want wie wil er nu geen glamour look tijdens de feestdagen? Creëer vanaf nu dus zelf een brushing zoals je die normaal bij de kapper krijgt!

Deel dit artikel
Back to top