Beauty

Boob job in een potjeSmeren maar weer! - Oké dit moet je waarschijnlijk gewoon zelf proberen om te geloven. Rodial presenteert de allereerste operatievrije borstvergroting. Het goedje beloofd een volume toename van de cupmaat met 8,4 % binnen 56 dagen.
De boob job is ontwikkeld voor iedere vrouw die van vollere, stevigere borsten droomt, maar niet onder het mes wil gaan. De revolutionaire gel werkt in synergie met de lichaamseigen vetcellen. Na het eten bewegen vetcellen in het lichaam en de boob job gel blokt het vet in het gebied waar het product is aangebracht; de borsten en decolleté. Een geleidelijke toename van de cupmaat is binnen 56 dagen waarneembaar, net als het liftende en verstevigende effect.
We hebben het zelf niet getest. Maar weten wel dat o.a. Victoria Beckham, Scarlett Johansson en Eva Mendes de Rodial boob job als geheim wapen tegen hun ouder wordende decolleté inzetten. Ook mag het merk grote namen als Kate Moss, Sienna Miller en Katie Holmes tot hun vaste klantenkring rekenen.
Rodial boob job bevat een natuurlijke phytosterol (uit een Aziatische wortel) die actief is in de vetlaag onder de huid. Het product is parabeenvrij. Naast het verstevigende en liftende effect herstelt het ook de conditie van de huid. Dagelijks zacht inmasseren met ronddraaiende bewegingen totdat de gel is geabsorbeerd.
Verkoopprijs: 138,-, o.a. verkrijgbaar via Skins Cosmetics, http://www.skins.nl.

Deel dit artikel
Back to top