Beauty

Waterproof Oogmake-up RemoverWINACTIE! - Waterproof mascara is natuurlijk overdag én tijdens wilde feestjes ontzettend handig! Maar krijg het er ook maar weer eens af! NIVEA VISAGE heeft nu Double Effect Extreme Waterproof Oogmake-up Remover. Deze innovatieve make-up remover verwijdert gemakkelijk zelfs de meest extreme waterproof oogmake-up zonder de wimpers te beschadigen. Daarnaast beschermt en verzorgt de remover de wimpers, zodat deze mooi blijven, ook na het dragen van waterproof make-up.
Mooie ogen worden voor een groot deel gekenmerkt door volle wimpers. De wimpers en huid rondom de ogen zijn erg kwetsbaar en hebben veel te verduren door het gebruik van mascara, oogpotlood en oogschaduw. Om beschadigingen te voorkomen, is een goede verzorging essentieel. De nieuwe NIVEA VISAGE Double Effect Extreme Waterproof Oogmake-up Remover verwijdert effectief de meest hardnekkige oogmake-up zonder te hoeven boenen en schrobben.
De Oogmake-up Remover bestaat uit twee componenten op basis van olie en water. Wanneer de fles wordt geschud, ontstaat er één emulsie die zacht is voor de huid en geen vette film achterlaat. Het product hoeft slechts met een watje op de wimpers te worden aangebracht en na een paar seconden lost de mascara op, zodat het zonder moeite kan worden verwijderd. De innovatieve milde remover van NIVEA VISAGE verwijdert niet alleen de meest waterproof oogmake-up, de wimpers worden ook nog eens verzorgd. Deze Oogmake-up Remover bevat namelijk korenbloemextract, een plantje bekend om zijn verzachtende en antibacteriële werking dat vaak wordt gebruikt om de geïrriteerde huid te kalmeren. Korenbloem verzorgt en beschermt de wimpers en helpt deze tegelijkertijd sterker te maken.
Uit onderzoek van Beiersdorf blijkt dat ongeveer 66 procent van de Europese vrouwen mascara draagt. Van alle mascara’s is de waterproof-variant het meest populair. Deze wordt namelijk door 36 procent van deze vrouwen gebruikt. Dit type mascara is vooral populair omdat het niet uitloopt als het bijvoorbeeld regent. Helaas betekent dit ook dat de mascara extra lastig te verwijderen is. De wimpers worden pas goed schoon na langdurig schrobben waardoor deze beschadigen of zelfs kunnen afbreken. Double Effect Extreme Oogmake-up Remover van NIVEA VISAGE verwijdert zonder moeite de meest extreme waterproof mascara en beschermt en verzorgt de wimpers waardoor ze sterk en mooi blijven. NIVEA VISAGE Double Effect Extreme Waterproof Oogmake-up Remover (125ml) is vrij van parabenen en parfum. Bovendien is het geschikt voor contactlensdragers, voor ieder huidtype en te koop vanaf het najaar 2010. Consumentenadviesprijs: € 5,99.
En we hebben goed nieuws! We geven 20 x de Double Effect Extreme Waterproof Oogmake-up Remover weg, dus snel naar WIN!

Deel dit artikel
Back to top