Beauty

Prada Infusion D'iris Eau De ToiletteLekker - Prada komt met een nieuw parfum in de Infusion Collectie, PRADA INFUSION D’IRIS EAU DE TOILETTE. Een frisse en bloemige Eau de Toilette met in de print & tv campagne een hoofdrol voor Lara Stone. Drie jaar na de lancering van Infusion d’Iris Eau de Parfum, onthult Prada een blijvende nieuwkomer in de Infusion familie: Infusion d’Iris Eau de Toilette.
Infusion d’Iris Eau de Toilette biedt de frisse geuren van iris, het tere lelietje-van-dalen, het poederige viooltje, de beroezende heliotroop, de sensuele en geraffineerde ceder en de neroli, die ons herinnert aan versgestreken lakens uit Italië. Het resultaat is een frisse en bloemige Eau de Toilette.
De flacon en de verpakking zijn voorzien van het historische Prada logo, waarop het embleem en de knopen van het Huis van Savoie afgebeeld staan. Beide maken meteen duidelijk dat Infusion d’Iris deel uitmaakt van de Infusion lijn, in een nieuw treffend kleurenpalet. De ijswitte dop en het berijpte glas met het de lichtgroene parfum passen goed bij de frisheid van de geur.
Infusion d’Iris Eau de Toilette is beschikbaar in de formaten 50ml 59,95€, 100ml 79,35€, 200ml 93,45€. Vanaf oktober 2010 verkrijgbaar bij de geselecteerde parfumeriespeciaalzaak en warenhuis.

Deel dit artikel
Back to top