Beauty

De super shake is je nieuwe BFFTips van Drill Instructor Barbara - De super shake is je nieuwe BFF! Shakes zijn snel, makkelijk en zorgen voor een snelle opname van vitamines, enzymen, koolhydraten en alle andere plantaardige voedingsstoffen.
Omdat kant en klare shakes vaak gezoet worden met ladingen suiker en essentiele voedingsstoffen missen is het beter om ze zelf te maken. Dus: ren naar de winkel, koop een blender en maak je eigen super shake. Drink ze als ontbijt, snack, lunch of diner.
Kies zoveel mogelijk biologisch fruit en groente; appels, framboos, perzik, ananas, banaan, mango, papaja, bosbessen, granberry, aardbeien, watermeloen, kiwi, wortel, komkommer, broccoli, spinazie, bieten, bleekselderij etc.
Voeg ook eens wat gember of munt toe. Gember is een natuurlijk middel voor de spijsvertering en de bloedsomloop, verlicht bij een opgeblazen gevoel, verkoudheid en ontstekingen. Munt bevordert de spijsvertering, kalmeert het spijsverteringskanaal en geeft verlichting bij kramp.
Maak je shake super met supplementen
Spirulina-/gerste-/tarwepoeder - deze groene poeders zijn compacte voedingsstoffen die rijk zijn aan zuiverend chlorofyl.
Lijnzaad – een van de rijkste plantaardige bronnen van essentiele vetzuren, vitamines en mineralen.
Lecithine – Lecithine zit in elke lichaamscel en is belangrijk voor de vertering van vetten.
Dit is mijn favoriet
Stap 1. Begin met 5 ijsblokjes
Stap 2. Voeg een bevroren banaan toe (snij een paar bananen in stukjes en stop ze in een tupperware bak in de vriezer. Pak steeds wat bananenplakjes als je je shake gaat maken).
Stap 3. Voeg een hand vol bladspinazie toe
Stap 4. Voeg een paar eetlepels Lecithine toe
Stap 5. Voeg een hand walnoten of ongezouten amandelen toe
Stap 6: Giet er een glas water bij
Stap 7: Besprenkel met kokos snippers
Stap 8: Blender en drink. Je voelt je gelijk gezonder!
Alle nieuwtjes, blogs en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
[IMG01] Succes!
Barbara den Bak
www.thebootcampclub.nl

Deel dit artikel
Back to top