Beauty

C.cosmetics&care nu ook onlineFijne online beautyshop - C.cosmetics&care breidt uit. Na de opening van de winkel en salon in Amsterdam begin dit jaar, is nu ook de online winkel www.cosmeticsandcare.com geopend. C. gaat daarmee landelijk. In verkoop van luxueuze biologische cosmetica, maar ook in het breder uitdragen van de boodschap dat datgene wat je smeert veel dieper gaat dan de huid.
Oprichtster Caroline van Eeuwijk: “Mensen worden zich steeds bewuster van het belang van gezond en biologisch eten. Wanneer het gaat om de invloed van (synthetische) cosmetica op je lichaam is dit bewustzijn vaak nog niet wat het zou kunnen zijn. Bij C. werken we volgens het principe ‘als je iets niet kan eten, zou je het ook niet op je huid moeten smeren’. Met hoge kwaliteit biologische producten, goede informatie en professioneel advies willen we mensen meer bewust maken hun cosmetica. Zonder concessies te doen aan kwaliteit, effectiviteit en luxe.”
C. biedt producten voor vrouwen, mannen en kinderen en verkoopt de niche merken: SheerinO’kho, Dr. Alkaitis, Sophyto, Happy Future, Naturelle d’Argan, Dr. Baumann (alleen in de winkel in Amsterdam), Pure Altitude by Fermes de Marie, Andrea Garland lipbalms, Doll Face, freshMinerals make-up, 66°30 herencosmetica, Valeur Absolue parfums en Alqvimia oliën (deze oliën worden gebruikt voor de massages in de salon in Amsterdam en zijn niet online verkrijgbaar).
Al deze producten zijn puur. Ze worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van minerale oliën, parabenen, PEG’s, kunstmatige kleur- of geurstoffen, phenoxyethanol of andere synthetische stoffen die schadelijk zouden kunnen zijn voor het lichaam. De merken zijn proefdiervrij en worden op milieuvriendelijk wijze geproduceerd en verpakt. Daarnaast zijn de meeste merken Ecocert gecertificeerd.
www.cosmeticsandcare.com

Deel dit artikel
Back to top