Beauty

Haartrend: Parting WaysTIPS VAN GUIDO FOR REDKEN - HAARTREND: Scherpe scheiding ‘Parting Ways’
GEZIEN BIJ: Akris, Alberta Ferretti, Alexander Wang, Bottega Venetta, Calvin Klein, Sonia Rykiel,Versace.
TIPS VAN GUIDO FOR REDKEN:
Een simpele manier om elke look te updaten is het veranderen van de scheiding, van het midden naar de zijkant of andersom. De grove wetlook stijl van Alexander Wang kenmerkt zich door een scherpe, lage scheiding aan de zijkant. Om een meer commerciële look te creëren, spray je de nieuwe Redken wax blast 10 high-impact finishing spray-wax over het haar om de textuur te benadrukken. Maak vervolgens een scheiding aan de zijkant en spray forceful 23 super strength finishing spray op het haar.
De sexy middenscheiding maakt bij Versace een opvallend statement. Breng velvet gelatine 07 cushioning blow-dry gel aan op het haar en zet hierna grote wikkels in voor losse, verleidelijke slagen. Bellissima!
Op de catwalk van Calvin Klein was de paardenstaart het toppunt van strak gestylede glamour. Maak een scherpe, lage scheiding aan de zijkant en breng glass look 01 smoothing serum aan voor een hoogglans finish en zet het haar vast in een lage staart. Spray iron silk 07 ultra straightening spray op de staart en gebruik de steiltang voor een gladde, glanzende finish.
PARTING WAYS: wax blast 10 high-impact finishing spray-wax €19,95, forceful 23 super strength finishing spray €19,45, velvet gelatine 07 cushioning blow-dry gel €21,95, glass look 01 smoothing serum €22,75, iron silk 07 ultra straightening spray, €23,45. Totaal: € 107,55.
www.redken.nl
Alle nieuwtjes, blogs, lookbooks en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Back to top