Beauty

Smoky eyes… met een kleur

Smoky Eye Effect Eyeshadow - De smoky eye is nog altijd de meest gewilde make-up look. Het is óók een look die velen moeilijk vinden om aan te brengen. Met de nieuwe Max Factor Smoky Eye Effect Eyeshadow is dit voortaan verleden tijd. Deze all-in-one tool heeft twee uiteinden waarmee eenvoudig en zonder allerlei hulpmiddelen de perfecte smoky eye te creëren is. De nieuwste innovatie van Max Factor is verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties - Onyx Smoke, Silver Storm, Bronze Haze, Indigo Mist en Purple Dust - die je ogen een subtiele glans en prachtige highlights geven. Geheel volgens de laatste trends is de smoky eye niet langer donker, maar juist kleurrijk. Een spectaculair ogend effect, 's avonds én overdag.
De Max Factor Smoky Eye Effect Eyeshadow is voorzien van een innovatief dubbel uiteinde met elk een andere vorm. De lichte oogschaduwtint wordt op het gehele ooglid aangebracht met behulp van de ronde applicator. Metde kegelvormige applicator wordt de donkere kleur met schaduwaccenten aangebracht op de arcadeboog en tegen de wimperrand.
Om er zeker van te zijn dat de verleidelijke smoky eye de hele dag goed blijft zitten, geeft Max Factor make-up artist Marie-Sophie de volgende tip. "Gebruik als basis voor de smoky eye een beetje naturel poeder of de Max Factor Mastertouch Concealer. Smeer dat dun uit over het ooglid en breng de Smoky Eye Effect Eyeshadow aan. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je oogschaduw aan het einde van de dag nog wel goed zit!".
Zie het instructiefilmpje op maxfactor.nl waarop te zien is hoe Marie-Sophie stap voor stap de smoky eye perfect aanbrengt.
Max Factor Smoky Eye Effect Eyeshadow is verkrijgbaar vanaf september 2010 in de kleuren Onyx Smoke, Silver Storm, Bronze Haze, Indigo Misten Purple Dust. Adviesverkoopprijs van € 13,99.

Deel dit artikel
Back to top