Beauty

High Lengths Mascara

Clinique - Clinique’s NIEUWE High Lengths Mascara rekt slappe, levenloze wimpers tot lengtes waarvan je nooit had durven dromen. Het unieke gebogen wilgenkammetje volgt de natuurlijke kromming van de ogen, waardoor elk wimpertje apart gepakt wordt van bij de wimperinplant, zonder ook maar één haartje te laten ontsnappen. De tandjes zijn zo geplaatst dat ze de haartjes egaal bedekken en zorgen voor langere, vollere wimpers. De ogen zien er meteen veel groter en levendiger uit!
De applicator bestaat uit een groen kammetje waarbij aan één zijde drie rijen tandjes staan die altijd precies voldoende mascara bevatten om de wimpers mee te kammen. De andere kant van de applicator blijft mooi groen zodat je meteen ziet welke kant je moet gebruiken. Ook bevat de mascara voedende ingrediënten die je wimpers meteen een beetje verzorgen.
Net als alle andere mascara’s van Clinique is de High Lengths Mascara ook door oogartsen getest en is geschikt voor de gevoelige ogen en voor draagsters van contactlenzen. Gemakkelijk te verwijderen.
De mascara is verkrijgbaar in bruin en zwart, kost 21,- euro.

Deel dit artikel
Back to top