Beauty

Fijne haarborstels van Zenner by TomLandelijk - Niet alleen de crèmepjes en shampoos die je in je haar gebruikt bepalen of je haar er goed uitziet, ook de juiste haarborstel kan een groot verschil maken. Dat je hiervoor niet heel dipe in de buidel hoeft te tasten bewijst beauty stylist Tom Sebastian wel.
Tom Sebastian heeft voor Zenner een aantal borstels ontwikkeld volgens de laatste innovaties op haargebied. Het resultaat zijn vier pro-tools voor verschillende haartypen of stijlen.
De collectie bestaat uit de Lushious Sensitive Brush, Ventilation Brush, Volumizing Brush, en de Polish Brush. De borstels zijn ontwikkeld met hoogwaardige materialen om het beste resultaat te krijgen en zijn allen voorzien van een cleaning Brush om de borstel in goede conditie te houden.
Lushious Sensitive Brush
De Lushious Sensitive Brush heeft kleine lussen, waardoor deze zeer geschikt is voor fijn en pluizig haar, een gevoelige hoofdhuid, of voor vrouwen die extensions hebben. De lussen ontklitten het haar uiterst zacht waardoor het onbeschadigd blijft en een glanzend resultaat krijgt. De Lushious Sensitive Brush kost € 6,99.
Ventilation Brush
De Ventilation Brush heeft gelijkmatige ventilatie openingen waardoor deze geschikt is om te föhnen. De borstel heeft omhulde pinnen die heel zacht zijn voor het haar en de hoofdhuid. Bovendien geven ze de hoofdhuid een zachte massage tijdens het borstelen wat de doorbloeding van de hoofdhuid bevordert. De antistatische werking voorkomt bovendien dat het haar springerig en pluizig wordt. De borstel is geschikt voor elk haartype, zelfs voor nat haar. De Ventilation Brush kost € 5,99.
Volumizing Brush
De Volumizing Brush is een keramische ionische borstel en speciaal ontworpen om het haar te vormen en volume te geven tijdens het föhnen. Het keramische materiaal maakt het haar antistatisch, fixeert het beter en geeft het haar mooie glans. De positie van de luchtdoorlatende gaatjes geeft een gelijkmatige warmte wat de droogtijd verkort.
De Volumizing Brush kost €7,99.
Polish Brush
De Polish Brush is een klassieke borstel gemaakt met echt haar en duurzaam synthetische materialen die het haar niet beschadigen en een gepolijst effect geven. Door de balans tussen deze materialen worden de haarschubben gesloten en krijgt het haar een schitterende natuurlijke glans. De Polish Brush kost € 7,99.
Klik hier voor meer informatie.
Alle nieuwtjes en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Back to top