Beauty

Heerlijk product: Mojito Lip BalmWINACTIE - We hebben weer een héérlijk beautyproduct ontdekt: de (MALIN+GOETZ) Mojito Lip Balm. Met de frisse smaken lime en mint en op basis van natuurlijke ingrediënten geïnspireerd door de iconische mojito cocktail.
Deze lekkere mojito lip balm is ontwikkelt om snel droge en geïrriteerde lippen te herstellen en te voeden. De mojito lip balm biedt een 24-uurs bescherming en is voor dagelijks gebruik, het hele jaar door.
Als finish over een lipstick geeft de mojito lip balm een glossy effect.
De complete (MALIN+GOETZ) mojito-geïnspireerde collectie omvat de mojito soap-set, de mojito kaars, de rum- en lime hand wash en nu is er dus ook de mojito lip balm.
Fijn om te weten is dat de producten op plantenextracten gebaseerde conserveringsmiddelen bevatten en dus parabenen en bovendien geen kunstmatige kleurstoffen!
Een tubetje kost €12,35. Nu o.a. verkrijgbaar bij: Online via www.mostertvanleeuwen.nl, Mostert & Van Leeuwen Van Oldenbarneveldstraat 129 Rotterdam, Charlie & Mary Gerard Doustraat 84 Amsterdam, Pols Potten KNSM-laan 39 Amsterdam, Moise Warmoesstraat 12 Haarlem en Magnolia Volksstraat 28 Antwerpen.
Kijk snel bij hier bij WIN, we geven 10 exemplaren weg!

Alle nieuwtjes, blogs en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse good2b nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Back to top