Beauty

Restylane Lip Volume en Lip Refresh

Twee nieuwe producten - De kwaliteit van onze lippen verandert naarmate we ouder worden. Het hyaluronzuur in de lippen neemt geleidelijk af, waardoor de lippen droger worden en lijntjes ontstaan. Ook worden de lippen dunner en wordt de lipcontour minder zichtbaar.
Restylane komt met twee nieuwe producten die dat kunnen verbeteren: Restylane Lip Volume en Restylane Lip Refresh. Deze behandelingen kun je door een cosmetisch arts laten doen. Restylane Lip Volume en Restylane Lip Refresh zijn niet-permanente afbreekbare fillers op basis van hyaluron-zuur die met kleine prikjes in de huid worden geïnjecteerd.
Als je vollere lippen wilt dan is er Restylane Lip Volume . Lip Refresh is er om de hydrobalans van de tere huid van de lippen te herstellen. Je kunt de twee producten apart of naast elkaar gebruiken. Als de focus ligt op volume geven, of op het revitaliseren van de lippen, of op beide, dan vormen balans in het gezicht en het verkrijgen van een natuurlijke uitstraling altijd het uitgangspunt. Beide lipbehandelingen zijn gebaseerd op gestabiliseerd hyaluronzuur, geproduceerd volgens de ‘gepatenteerde NASHA technologie’ van Q-Med.
De producten bevatten ook lidocaïne, een ingebouwde pijnstiller die de behandeling aangenamer maakt. Het resultaat houdt tot zes maanden aan. De prijs van een behandeling hangt af van de hoeveelheid ingespoten materiaal en van de betreffende kliniek (ongeveer €585,-).
Wil je meer lezen over cosmetische behandelingen, lees dan het interview dat Good2b onlangs had met dr. Tom van Eijk.
[IMG01]


Deel dit artikel
Back to top