Fashion

Valentine’s Day; who do you love?

Duurzame Valentijnstips - Veertien februari, you either love it or you hate it. Voor de lovers is het dé dag om je geliefde eens goed in het zonnetje te zetten. Voor de haters luidt het advies: zet gewoon jezelf in het zonnetje! Des te sneller is het de vijftiende. Hieronder vind je een lijstje van producten die goed zijn gekeurd door het testpanel van MyStyle. Mooi om te vragen, te geven, of dus lekker voor jezelf te kopen. Van 30 januari tot 13 februari kun je trouwens een paar (h)eerlijke brownies winnen! Klik hier om kans te maken.
Tekst: Jessica Scheper
[IMG01]

1. Valentijn Lush pakket
Het speciale Valentijn Lush pakket. Verwen jezelf met een organic massage bar van siciliaanse citroen, zoete sinasappelolie, ginseng en ginko. Verzorg je lippen met een veganistische lip gloss met cupuacu- en sheaboter, amandel en mandarijn en guaranazaadpoeder. En geniet van een zeep van rozen, citroen en een vleugje witte thee.
Prijs: 28,85 euro in totaal
Waar: Lush - www.lush.nl
Review: hier
2. Sieraden van Alex & Ani (foto boven)
Achter elk van de prachtige armbanden van Alex & Ani zit een karakter en een verhaal. Ben je ‘energetic and dynamic’, ‘traditional and balanced’, ‘youthful and free’, of ga je toch voor ‘Worldpeace’? Het maakt niet uit, ze zijn allemaal mooi. En nog 100% gerecycled ook!
Prijs: 25 euro per armband
Waar: www.bernice.nu
Review hier
[IMG02]

3. Notitieboekjes van Jill Bliss
Ben jij een geboren dichter, een chaoot of een lijstjesfreak? Dan kun je met de notitieboekjes van Jill Bliss je lol op! De boekjes zijn geïllustreerd, van buiten én van binnen. Inspiratie opdoen was nog nooit zo makkelijk...
Prijs: Vanaf 11,99 euro
Waar: jillbliss.com
Review: hier
[IMG03]

4. Ali Lamu Tas
De boodschap kan niet duidelijker dan dit: in grote letters prijkt er LOVE op de überhippe tassen van Ali Lamu. Niet alleen de tassen zijn mooi, ook het verhaal erachter is inspirerend. De oprichtster helpt oude vissers in Afrika door ze gebruikte zeilen te laten beschilderen. Hun gevoelens lees je af van de tassen, schorten en kussens.
Prijs: 159,95
Waar: www.alilamu.nl
Review: hier
5. Diner voor twee (of een, of vier, of zes, of...)
Ben je niet zo van de materiele liefdesuitingen? Zeg het met een vork! Tafeltje dekken, bloemetje, kaarsje erbij, diner bestellen via Thuisafgehaald.nl en hoppa, binnen een handomdraai heb je een romantisch avondje in je eigen woonkamer!
Prijs: Ligt eraan wat je op tafel wilt zetten, maar vanaf 5 euro heb je een Risotto Funghi.
Waar: www.thuisafgehaald.nl
Review: hier.
Nieuwsgierig naar meer duurzame lifestyle producten? Kijk op MyStyle.

Deel dit artikel
Back to top