Fashion

Hippe hoge hipsters bij Maidenform

AFW report - De tijden dat corrigerend ondergoed alleen bedoeld was voor - en gedragen werd door de Bridget J’s onder ons zijn voorbij. De hoge hipster is hip en de corrigerende body is sexy. Op zaterdag 26 januari maakt het Nederlandse modepubliek kennis met aantrekkelijke lingerie, die de lijnen van ieder lichaam complimenteert, bij de winter 2013 show van Maidenform.
Tekst: Letizia Luijs
Foto’s: Riske de Vries
Showtime
De Maidenform winter 2013 ‘Art of Form’ show start met een statement. Het model draagt een strakke body zonder top. Met een paar blote borsten die boven de nude body uitpiepen staat het model zelfverzekerd aan het begin van de catwalk. It’s showtime!
Art of Form
De Art of Form collectie is een combinatie van zachte nudetinten en zwoel zwart. Elegant zijn de delicate glanzende strapless bodys in nudetinten. Een nude body staat prachtig en welgevormd onder een charmant jurkje maar de strapless nude body kan ook super stijlvol als top gedragen worden met een statement necklace.
[IMG01]

Tummy Friendly
De zwarte lingerielijn is ook oogverblindend en super sexy. De hoge hipsters zijn niet alleen tummy friendly maar staan ook heel sophisticated als hotpants, afgestyled met een wijde top , een look die ook al een paar seizoenen te zien in de mode magazines.
Topdesign
De styling bij de Maidenform winter 2013 show is ook heel creatief, bijna kunst. Voor de winter 2013 show werket Maidenform samen samen met designers: Irene Bussemaker, Anne de Grijff, Collectie Arnhem, Thom Barends, David Laport en Julian Jap Stips. Dit geeft de verleidelijke show een artistiek randje.
Trenddieet
De Maidenform winter 2013 collectie is goed nieuws voor de die hard trend dieeters onder ons; zij hebben met de Art of Form show het Maidenform dieet geïntroduceerd. Het dieet is hip & sexy zonder beperkingen. Want wie zich sexy voelt kan ook sexy genieten. Enjoy!
Meer foto's zie je hier.

Deel dit artikel
Back to top