Fashion

Rotterdam Fashion: Trespassing

Downtown-programma AFW - Als onderdeel van het Downtown-programma van de Amsterdam Fashion Week presenteren de vier Rotterdamse modevormgevers Charlotte Kan, Zelda Beauchampet, Daisy Kroon en Martine Viergever hun nieuwe werk. Dat doen ze onder de naam Trespassing.
Het event is in Options! Contemporary Department Store van 21 tot en met 27 januari. Tijdens Trespassing lanceren de designers nieuw werk en verkopen zij hun ontwerpen. Op donderdag 24 januari is er vanaf 16.00 uur een ‘Meet & Greet’ met de designers, live muziek, cocktails, cookies, souvenirs en meer.
De expositie wordt gerealiseerd aan de hand van installaties waarin de nieuwe stukken van de vier modevormgevers verwerkt zijn. Via de installaties geven de designers een kijkje in de denkwereld achter hun collecties. Zo wordt de bezoeker meegenomen in een wereld die normaliter verborgen blijft.
De tentoonstelling is van 21 - 27 januari te bezoeken tijdens de openingsuren van Options!. Voor meer informatie (ook over de ontwerpers) zie: www.optionsamsterdam.com

Deel dit artikel
Back to top