Fashion

Dagelijks blog Charis deel 3

O'Neill Superkini Model Contest - Dagelijks lees je hier het blog van de Nederlandse Charis die in Miami meedoet aan de O’Neill Superkini Model Contest. Vandaag DAG 2: de shoot.
6.00 TRIIINGGGGGGGGGG. Zucht… Ik was al wakker! Omdat het in Miami 6 uur vroeger is dan in Nederland was ik om 9 uur al wakker of in de plaatselijke tijd: 2.00AM! Ik heb een beetje liggen draaien en woelen en al de poses die ik in de afgelopen drie maanden voorbij heb zien komen nog een keer in mijn hoofd afgespeeld. Gelukkig heb ik evengoed een beetje rust gehad en heb ik de energie van een stuiterbal dus kleed ik me vlot aan!
Om 8.00 komen de mensen van de make-up en haar. Ik moet toegeven dat ik al die kleuren en potjes en dingen van make-up maar wat interessant vond, maar helaas of misschien wel gelukkig, mocht het make-up team niet los gaan en blijven de kleurtjes onaangeraakt liggen. Nou ja, onaangeraakt is niet helemaal het juiste woord, want ik denk dat ik zelf elk potje wel bestudeerd heb. Dat make-up echt een vak is blijkt maar weer, want na 30 minuten in de stoel gezeten te hebben kan niemand meer zien dat ik een beetje last van jetlag wallen had! Hoezee!!!
De shoot op het strand is echt GE-WEL-DIG!!! Nu heb ik wel eens wat modellenwerk gedaan maar ik had echt werkelijk nog NOOIT in een bikini op de foto gestaan!
[IMG01]


Vooraf vond ik het echt zo spannend dat ik er voor naar de gym ben geweest maar ik moet zeggen dat ik er met heel veel zelfvertrouwen stond. Grappig hoe mijn gevoel van zenuwen omdraaide naar: I’m ready!!!
Uit nieuwsgierigheid probeer ik een paar keer met de fotograaf mee te kijken, maar ik moet me soms denk ik een beetje inhouden omdat er stond dat ze tijdens de jurering ook meekijken naar hoe professioneel we ons als ''model'' opstellen en ik gok dat een Kate Moss niet na elke foto naar de fotograaf rent!
We hebben ook alledrie een shot met een mannelijk model. Ook hij is heel anders dan ik me had voorgesteld, want ik had gedacht dat het een heuse diva zou zijn. Maar in werkelijkheid is het een doodnormale jongen die dol is op skateboarden en de gym. Die laatste conclusie heb ik zelf getrokken! Savannah en Maria doen het ook echt heel erg goed, dus ik denk dat ze het echt maar dan ook echt heel moeilijk gaan krijgen.
Na de shot krijgen we als cadeautje een heuse prinsessen treat en worden we volledig in de watten gelegd bij een kapsalon. Het schijnt dat vrouwen in Miami gemiddeld 2x per week een treat krijgen bij de kapper en eigenlijk doe ik zulke dingen zelf echt nooit!! Oké, 2x is echt overdreven maar wow wat is het fijn!
Ik kan er nog steeds niet over uit hoe leuk ik vandaag vond, ik voelde me zo op me gemak tijdens de shot en ik heb zo genoten! Model zijn is echt gaaf. Ik zou zo graag in Elyse Taylor haar schoenen staan….Ik kan niet wachten om de foto’s te zien!
[IMG02]


's Avonds hebben we tijd om te shoppen en is er een sushi diner. Stralend zit ik aan tafel. Aan deze lifestyle kan ik wel wennen, zo schiet er door me heen. Ik heb echt zin in de volgende shoot morgen en het schijnt dat we echt met een van de beste fotografen mogen werken!
Ik kijk stiekem nog wel een beetje op tegen maandag want dan hebben we een catwalk en ik weet van mezelf dat ik echt een drama op hakken ben! (help!) Nou ja dat laatste is pas over 2 dagen. Misschien kan ik morgen als we even een uur vrij hebben oefenen.
Tot morgen!
Liefs Charis

Deel dit artikel
Back to top