Fashion

Vans Downtown Showdown

Win een Vans tas! - De elf beste skateteams ter wereld nemen het op 4 augustus 2012 op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam tegen elkaar op in een wedstrijd die bekend staat als de ultieme test in skills, flare en creativiteit: de Vans Downtown Showdown. Het internationale evenement lijkt in geen enkel opzicht op de skateboardwedstrijden die we gewend zijn. Er wordt gebruikgemaakt van speciale ramps die de uitgenodigde teams zelf hebben ontworpen.
De rijke geschiedenis en cultuur van Amsterdam vormen het thema van dit evenement, dus aan inspiratie voor de Amsterdmas getinte ontwerpen van de obstakels geen gebrek. Er zijn vier ideeën geselecteerd, van Flip Skateboards, Palace, Blueprint en Antiz, die voor deze wedstrijd tot leven zullen worden gebracht. De grootste skateboardtalenten uit Europa en de VS hebben zich aangemeld.
[IMG01]


Naast het skateboarden zijn er tijdens het evenment nog vele andere activiteiten. Neem de 20ste verjaardag van de Vans Half Cab-schoen, gehost door skateboardlegende Steve Caballero die het evenement op donderdagavond 2 augustus opent en de Monster Music Night met speciale gasten.
Alle activiteiten zijn op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Eerdere edities van Vans Downtown Showdown in Europa waren in Turijn, Hamburg en Londen.
De Vans Downtown Showdown begint om 12.00 uur en de toegang is gratis. Meer info hier.
Winactie
Ter gelegenheid van de Vans Downtown Showdown mag Good2b 2 Vans tassen weggeven, in de kleuren bruin en blauw. Zie de tas hieronder. Kans maken? Ga naar de Win!
[IMG02]

Deel dit artikel
Back to top