Fashion

Spaanse schoenenketen Cuplé

Eerste winkel in Nederland - De Spaanse schoenenwinkelketen Cuplé heeft zijn eerste winkel in Rotterdam geopend.
Cuplé verkoopt naast dames –en heren schoenen ook bijpassende tassen, riemen, accessoires én dameskleding. Fashion, stijl, elegantie, sensualiteit en kwaliteit. Cuplé ontwerpt trendy producten voor de moderne, modieuze en kosmopolitische vrouw.
Cuplé is herkenbaar aan de roze zolen, die symbool staan voor stijl en vrouwelijkheid. Tegelijkertijd staan ze ook symbool voor het Spaanse product en de Spaanse passie.
De schoenen van Cuplé worden in Spanje ontworpen en gemaakt. Ze zijn van leer en suède gemaakt. Oprichtster en creatief directeur Antonia Pastor opende in 1987 haar eerste schoenenwinkel in Elche, Allicante. Tegenwoordig staat haar bedrijf in de top tien van de Spaanse schoenenindustrie. In 1998 startte Cuplé met franchisewinkels en inmiddels zijn er meer dan tachtig verkooppunten in Spanje. Sinds kort zijn er ook winkels in Zwitserland, Hongarije en Mexico.
Cuplé werkt ook samen met Madrid Fashion Week waar zij samen met designers de schoenen voor de catwalk shows ontwerpen.
Cuplé schoenen zijn zeer betaalbaar. Zo zijn er al flatjes vanaf €39,- , pumps vanaf €85,- en laarzen vanaf €99.-
De producten zijn te koop in de winkel in Rotterdam (Karel Doormanstraat 457a). Eind juni vindt de officiële opening van de winkel in Rotterdam plaats. www.cuple.com.
Winactie
Speciaal voor de opening van de eerste Cuplé winkel in Nederland mag Good2b een paar stylish Cuplé gold stiletto’s t.w.v. 119 euro weggeven (zie hierboven). Ga snel naar de Win!
[IMG01]


[IMG02]


[IMG03]


[IMG04]


[IMG05]


Deel dit artikel
Back to top