Fashion

Levi's Curve ID

Meteen een passende jeans - Lekker als je jeans meteen goed zit, maar probeer maar eens een goede te vinden. Levi’s schoot ons vorig jaar te hulp met de introductie van de Curve ID, een innovatief denimconcept gebaseerd op pasvorm in plaats van maat. De Curve ID is hét antwoord op de frustratie waar bijna alle vrouwen mee te maken hebben om goed passende jeans te vinden.
De jeans is een erg belangrijk item voor de vrouw. Uit een wereldwijd onderzoek van Levi’s blijkt namelijk dat de spijkerbroek na bikini’s en bh’s de belangrijkste aankoop is voor vrouwen als het om kleding gaat. De Levi’s designers hebben de ‘body scans’ van meer dan 60.000 vrouwen bestudeerd om tot de beste designs te komen.
Nu de lente er weer aankomt, vindt het jeansmerk het tijd om jou in de Curve ID jeans te steken en wordt naast de perfecte pasvorm de nadruk gelegd op kleur. De bijbehorende campagne Spring 2012 werd geschoten door de Nederlandse fotografe Viviane Sassen. In haar stijl mixt fictie en non-fictie om tot de ‘emotionele waarheid’ te komen.
Je kan kiezen uit vier Curve ID jeans:
- Slight Curve, voor iedereen met niet al te veel rondingen
- Demi Curve alles wordt mooi geflatteerd
- Bold Curve: je hebt wel een smalle taille, maar wil toch je rondingen goed laten zien.
- Supreme Curve. Deze jeans zal je rondingen prachtig tonen.
Alle Curve ID jeans zijn verkrijgbaar in de bekende Levi’s Stores en online op levi.com.
[IMG01]



Deel dit artikel
Back to top