Fashion

La Rionova Shapes

Rokken voor elk figuur - Het nieuwe modemerk La Rionova biedt Shapes, een collectie rokken op maat gemaakt voor elk figuur. Belijning, naadwerk, vorm en details zorgen voor de juiste pasvorm.
Eventuele probleemzones worden door het zorgvuldige ontwerp verbeterd of gecamoufleerd, zo belooft La Rionova. Kenmerken van dit merk: verantwoord, duurzaam en luxueus. Er wordt gebruikgemaakt van natuurlijke materialen als pure zijde en biedt geprinte voeringen.
Apple Shape is er voor slanke vrouwen, vollere dames kiezen de Curvy Shape. De Pear Shape is voor vrouwen met bredere heupen, de Even Shape om je billen beter in uit te laten komen. Rokken met Universal Shape zijn voor elk figuur geschikt. Ook vrouwen langer dan 1.78 of kleiner dan 1.60 kunnen bij Shapes terecht.
‘Elk figuur heeft sterke en minder sterke punten en Shapes zorgt ervoor dat de focus komt te liggen op de mooiste features’, zegt designer Tatjana Larionova van La Rionova. ‘Ik ben trots op de unieke pasvorm en de luxueuze uitstraling, maar daar houdt het voor mij niet op. Ik ben een perfectionist en blijf zoeken naar nieuwe shapes en pasvormen. Verder streef ik naar een zorgvuldige selectie van hoogwaardige en biologische materialen.’ La Rionova produceert daarom al zijn ontwerpen in een gelimiteerde oplagen op een ecologisch verantwoorde en eerlijke manier.
La Rionova Shapes zijn uitsluitend via www.larionova.eu verkrijgbaar. Op de site is een maattabel te vinden.[IMG01][IMG02]

Deel dit artikel
Back to top