Fashion

Awearness Fair Fashion

Show & Feest - Tijdens de vierde editie van Arnhem Mode Biënnale zet Awearness Fair Fashion op 26 juni FAIR FASHION Made in [Arnhem], haar collectief van verantwoord werkende Arnhemse ontwerpers, in de spotlights tijdens een spetterend modefeest met shows en exposities.
Awearness Fair Fashion, platform voor presentatie en promotie van hippe duurzame mode, laat tijdens Arnhem Mode Biënnale, zien dat Fair en Fashionable hand in hand gaan.
Mode wordt vaak onder slechte arbeidsomstandigheden en met grote milieuschade geproduceerd. Dat dit ook anders kan en wel met ontwerpen uit de eigen modestad Arnhem, presenteert Awearness Fair Fashion met haar collectief FAIR FASHION Made in [Arnhem] tijdens een Fair Fashion Feest op 26 juni van 15.30 – 19.00 uur op partyjacht Jules Verne aan de Rijnkade in Arnhem. Te zien zijn o.a.: Van Markoviec, Elsien Gringhuis, Selon Sebastiaan, Karin Ruiter, Irvinx, de Arnhemse finalisten van The Green Fashion Competition, MLY by Emily Hermans en Marcha Hüskes (de laatste twee in samenwerking met Arnhem Coming Soon).
Tijdens Arnhem Mode Biënnale zijn de meeste geshowde labels ook exclusief te koop in samenwerking met Arnhem Coming Soon, dé fashion & design winkel die zich volledig richt op Nederlandse ontwerpers.
Na afloop van het fair fashion feest op 26 juni kunnen bezoekers gebruik maken van het
Puur! Fair Fashion Menu. Diverse restaurants in Arnhem hebben speciaal voor die dag in samenwerking met Puur! Uit Eten een (h)eerlijk menu samengesteld.
Tickets à € 10 voor het Awearness Fair Fashion Feest en reserveringen voor het Puur! Fair Fashion Menu op www.awearness-fashion.nl

Deel dit artikel
Back to top