Fashion

Karl Lagerfeld voor Coca-Cola light

Flesjes onthuld! - Coca-Cola light lanceert een geheel nieuwe en stijlvolle collectie ontworpen door internationaal modegenie Karl Lagerfeld. De nieuwe collectie is vandaag onthuld en bestaat uit drie exclusieve designs voor het Coca-Cola light flesje. Vanaf 14 mei 2011 is de „Coca-Cola light Limited Edition Collection by Karl Lagerfeld‟ in Nederland verkrijgbaar bij filialen van de Bijenkorf.
Karl Lagerfeld liet zich inspireren door de nieuwe gezichten van de „Love it light‟ campagne, te weten Bernadette, Eleanor en Irene. Deze modieuze vrouwen maken onderdeel uit van de
nieuwste televisiecampagne van het merk die binnenkort in heel Europa wordt gelanceerd.
Alle drie de ontwerpen zijn voorzien van het beroemde silhouet van Karl Lagerfeld. Daarnaast zijn deze prachtige flesjes genummerd (1, 2, 3) waardoor het absolute collector‟s items zijn.
Karl Lagerfeld is tevreden met de nieuwste collectie en campagne van Coca-Cola light: “Ik vind het geweldig. Het idee is gewoon te gek. En zoals iedereen weet, drink ik de hele dag door niets anders dan Coca-Cola light. Het was puur genieten om deze campagne te doen met geweldige mensen en voor een topproduct.”
www.bijenkorf.nl

Deel dit artikel
Back to top