Fashion

American Dream by Converse

WINACTIE - Superleuk zijn de nieuwe Converse gympjes uit de American Dream collectie. Met deze items brengt Converse een eerbetoon aan z’n roots. De Chuck Taylor All Star is één van de meest herkenbare schoenen ter wereld: met recht een Amerikaans icoon.
De items in deze collectie zijn natuurlijk voorzien van die heerlijke typisch Amerikaanse kleuren en de bekende stars&bars print. Stoer en toch fashionable onder een mooie lichte jeans bijvoorbeeld! Picknickmand paraat en hup, het park in bij die eerste zonnestralen. De Converse ‘American Dream’ footwear collectie kan natuurlijk ook leuk gecombineerd worden met de Americana tassen- en kledingcollectie.
Kijk snel bij WIN! Good2b geeft 4 American Dream sets weg. Twee voor dames en twee voor heren bestaande uit de Chuck Taylor All Star Specialty Flag met iconische stars&bars print en t-shirt uit de Converse Apparel lijn bedrukt met de Amerikaanse vlag: The stars and bars forever.
Front Runner staat vanaf vandaag compleet in het teken van de Converse American Dream. Overige verkoopinformatie Converse is te vinden op www.converse.nl

Deel dit artikel
Back to top