Fashion

Flavourites Live

Webshopevent - Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 november vindt in het World Fashion Centre Amsterdam voor de tweede keer het webshopevent Flavourites Live! plaats.
Bezoekers kunnen hier producten uit webshops op het gebied van o.a. fashion, kids en interieur ‘live’ shoppen en creatieve workshops volgen. Dit jaar werken Flavourites Live! en de Blijf Groep samen. Onder de naam Roze Pump actie worden bezoekers gestimuleerd om Sinterklaas- en kerstcadeautjes niet alleen voor hun dierbaren te kopen, maar ook voor kinderen die in een Blijf van m’n Lijf huis verblijven. De cadeautjes kunnen ter plekke in een grote roze pump gedoneerd worden. Een roze pump van Bellabellissima.nl staat symbool voor deze actie. De organisatie zorgt er voor dat de cadeautjes bij de kinderen van Blijf Groep terecht komen. Kijk voor meer informatie op www.blijfgroep.nl.
Tijdens Flavourites Live! kan natuurlijk volop geprofiteerd worden van beursaanbiedingen. En wie een dagje Flavourites Live! wil combineren met een weekendje Amsterdam kan gebruik maken van het speciale Flavourites Live! arrangement in samenwerking met het Fashion Hotel. Op vertoon van je kaartje voor Flavourites Live! betaal je geen € 245,- maar € 100,- per nacht (vanafprijzen). Voor alle aanbeidingen en meer informatie kun je kijken op www.flavouriteslive.nl.
Entreekaarten zijn verkrijgbaar aan de deur (€ 10,-) of zijn voor € 7,50 (ex. adm. kosten) te bestellen via de website www.flavouriteslive.nl.

Deel dit artikel
Back to top