Fashion

Nieuw hot label: Cha!

WIN een prachtige tas! - Deze winter voor het eerst in Nederland: Cha. Een prachtige collectie leren tassen, riemen en andere accessoires. Cha is een nieuw, glossy en luxueus merk, waarvan de collecties met de hand worden vervaardigd door ervaren artisants in het kosmopolitische Marrakech. De accessoirelijn is tijdloos, maar high-fashion en altijd te dragen. Van hand bags tot boots, alle items om een look helemaal af te maken vind je deze winter bij Cha!
Het soepele leer en de mooie geitenhuiden uit Marrakech komen van dieren die vrij rond lopen in de natuur, maar uiteindelijk bestemd zijn voor de consumptie. Bij het looien van het leer en huid worden bovendien geen verboden chemische stoffen gebruikt. Duurzaamheid is het key-concept in de timeless collectie van Cha.
Een fashion lijn geïnspireerd door de Half-Burundese afkomst van de designer zorgt voor it-clutches met stoere studs die op drie manieren gedragen kunnen worden: kort met de polsvlecht of (half)lang met de bijgeleverde ketting? It’s up to you. Een unique piece in deze lijn is de Magnolia bag, een echte must have om de bohemian look helemaal af te maken. De A-lijn schoudertas met brede leather strap die over de tas loopt, is helemaal gemaakt van geitenhuid. De robuuste haaientand van handgeslepen schapenhoorn, die de natuurlijkheid van deze shoulder bag benadrukt, is de eyecatcher van deze tas.
Center piece in de collecties van Cha is de Nomad bag. Deze is ook op twee manieren draagbaar: als schoudertas met de losse schouderband of als every day hand bag met het korte hengsel. Leer en geitenhuid worden speels gecombineerd. De veelzijdigheid van de tas wordt benadrukt door de vele bruikbare vakken die de look compleet maken. Door de stoere gespen en leren bovenkant wordt de squared bag mooi afgesloten.
Naast tassen biedt Cha ook andere items om je fashionable look helemaal af te maken. Riemen, boots, agenda’s en portemonnees zijn eindeloos te combineren, ook om die basic outfit een extra boost te geven. De combinatie van leer en geitenhuid maakt dat de riemen van Cha duurzaam en tijdloos zijn. Draag daar de trendy halfhoge chunky boots bij en je outfit is helemaal af. De betaalbare luxe producten zijn er dit seizoen in zes verschillende kleuren: Black, Grey, Chocolate, Cognac, Liver en Cream. Iedere geitenhuid is uniek wat zorgt voor originele items! Kijk op www.chawebshop.com.
Kijk snel hier bij de WINacties, we geven de Nomad Bag Cognac (€299) weg!

Meer Mode Nieuws
Overzicht Winacties

Deel dit artikel
Back to top