Fashion

Lancering Door een bekende bril.nl

Goed doel - Op donderdag 30 september werd in restaurant & theater Fijnhout te Amsterdam de website www.dooreenbekendebril.nl gelanceerd. Deze lokatie bood ruimte aan een feest waar gisteravond dit goede doel - met een hoop gekkigheid - van start ging.
Om het probleem van vermijdbare blindheid onder ogen te brengen zette Kassandra Schreuder dit project op. Ze kreeg hierbij steun van bekend Nederland. Tientallen bekende zangers, acteurs, schrijvers, politici en sporthelden stelden hun favoriete bril ter beschikking aan voormalig fotomodel Kassandra ten bate van het goede doel.
Grote namen als Job Cohen, Anton Corbijn, Jules Deelder, David Lynch, John Malkovich, Femke Halsema, Marco Borsato, Inge de Bruin, Ruben Nicolai en Joost Zwagerman leverden hun bril in om Kassandra's strijd te steunen. Op de website zijn de foto's van alle deelnemende beroemdheden en hun brillen uitvoerig te bewonderen.
Nu heeft iedereen de kans om via de website www.dooreenbekendebril.nl een bod uit te brengen op de originele brillen van de sterren en tegelijkertijd samen met hen blindheid in de Filippijnen te bestrijden. Alle opbrengsten komen direct ten goede aan het goede doel en Kassandra ziet er persoonlijk op toe dat de gelden daadwerkelijk op de juiste plaats terechtkomen.
www.dooreenbekendebril.nl.

Deel dit artikel
Back to top