Fashion

Keyitems voor op reis

Tips en verhalen van topmodel Tahnee - Elk jaar ga ik een paar weken naar Parijs om mijn vaste en nieuwe klanten te bezoeken. Mijn bureau in Parijs genaamd Ford Models ziet mij het liefst daar wonen, maar ik hou van de afwisseling en vind mijn eigen kikkerlandje soms toch ook wel erg prettig.
Aangezien ik de hele week heb gewerkt en zaterdag pas terug kwam uit München had ik maar 1 dag de tijd om mijn koffertje in te pakken. Een koffertje kan ik het eigenlijk niet noemen want hij is gigantisch. Ik moet natuurlijk wel op alles voorbereid zijn. Het zou maar zo kunnen zijn dat ik gelijk weer door moet vliegen naar een andere bestemming. Vroeger kon ik er uren over doen om mijn koffer in te pakken maar na honderden keren mijn koffer te hebben ingepakt kan ik het nu in circa tien minuten.
Heel vaak komt het voor dat ik maar een heel klein koffertje kan meenemen of dat ik beperkt ben aan een maximum gewicht. Om te voorkomen dat ik dingen vergeet heb ik een lijst met key items samengesteld die in ieder geval altijd ingepakt moeten zijn! Zo maakt het niet uit waar ik heen moet want mijn key items zorgen ervoor dat ik alle situaties aankan.
1: Een little black dress: je weet maar nooit of je naar een belangrijk feestje moet en daarom is een little black dress altijd mijn redding. Hij is sexy en draagbaar op elke gelegenheid! Heb je er nog geen, dan raad ik je aan om er meteen een aan te schaffen.
2: Huidkleurig ondergoed: Voor mij is huidkleurig ondergoed altijd een must. Ik weet nooit wat ik aankrijg bij een shoot en een goed huidkleurig setje zorgt ervoor dat er niks doorschijnt.
3: Een sexy zwart lingerie setje: Ik schiet vaak lingerie en daarom krijg ik vaak castings waar ik in mijn lingerie moet verschijnen. Een casting is altijd erg kort en in die paar minuten moet ik wel de klant voor me zien te winnen. Ik zelf ben erg weg van de lingerie van La Perla! Dit merkt maakt de mooiste lingerie en ik voel me er altijd prachtig in. Iets wat natuurlijk heel belangrijk is omdat ik daardoor ook veel zelfvertrouwen uitstraal bij een casting. La Perla lingerie is te koop bij STOUT dat is een winkeltje in de negen straatjes. Heb je geen zin om daar heen te gaan dan kan je altijd even een bezoekje wagen op de website van La Perla.
4: killer heels. Tijdens een casting moet ik natuurlijk wel hakken dragen. Het liefst torenhoog zodat ik net iets langer ben dan de andere modellen. High heels zorgen er net als lingerie voor dat je, je zelfverzekerd voelt! Natuurlijk ga ik niet rondrennen in Parijs op mijn hakken maar wissel ik van schoenen net voordat ik bij de casting aankom. Zo ben ik nog fris en fruitig en zie ik er niet uit of ik al een marathon heb gelopen.
5: Sportoutfit. Waar ik ook heen ga is het voor mij belangrijk om sportkleding mee te nemen. Door te sporten krijg ik energie en hou ik mijn lichaam in balans. Als ik te moe ben om naar een sportschool te gaan dan doe ik een buik en billen sessie in mijn appartement. Ik kijk altijd op youtube voor leuke instructie filmpjes. (8 minute abs is een aanrader!)
Wees niet getreurd als je toch een key item bent vergeten want dan kan je altijd nog even rennen naar een winkel om iets moois in te slaan. Ik heb niet voor niks een extra grote koffer meegenomen.
Parijs is super om te shoppen en vooral de Marc By Marc Jacobs store staat op mijn lijstje om heen te gaan.
Nu ga ik weer een aantal go sees en castings doen. Eentje is vooral erg belangrijk. Ik heb namelijk een request voor Loreal packaging. Dit is een shoot voor op de verpakking van Loreal. Gister was ik ook al bij Loreal en stond ik daar met circa dertig meiden maar bleek de casting toch vandaag te zijn. Dus met mijn mooiste outfitje aan en mijn killerheels ga ik zo die job proberen binnen te slepen. Ik heb voorheen al een keer packaging gedaan voor Garnier dus ik weet dat ik het in huis heb om dit ook binnen te kunnen slepen!
Tot volgende week,
[IMG01] liefs, Tahnee Frijters
www.elitemodel.nl

LEES OOK DE ANDERE BLOGS VAN TAHNEE:
Even voorstellen: Tahnee Frijters
Pinbedrag altijd controleren
Perfect Blush in een rozentuin
Mason Pearson borstels en shoot
In strijd tegen een herfstdip
Online shopping en nieuwe job?!
De mooie mannen in Parijs

Deel dit artikel
Back to top