Fashion

Nieuw Deens +size modelabelMooie items! - Een maatje meer betekent zeker niet dat je niet fashionable kunt zijn. Dit bewijst ook het prachtige Deense kledingmerk Carmakoma. Carmakoma bestaat uit het jonge Deense ontwerpersduo Angelica Weiss en Heidi Lykke. Samen hebben zij jarenlang gewerkt voor succesvolle Deense labels zoals Designers Remix, Junk de Luxe en by Malene Birger. Hun visie: mode is een passie waarbij het niet gaat om welke maat je draagt maar dat je durft te laten zien wie je bent!
De collectie varieert in thema en inspiratie maar wordt vooral gekenmerkt door een spannende mix van rock-chick en vrouwelijke zachtheid met een sexy touch! De kleding is gemaakt van een mooie hoogwaardige kwaliteit en is veelzijdig te combineren - of je nu op weg bent naar een belangrijke vergadering op kantoor, een nacht op de dansvloer, een lunch met vriendinnen of de honden uitlaten - alles is mogelijk in een Carmakoma outfit. Ieder kledingstuk is uniek en zó ontworpen dat er een perfect silhouet wordt gecreëerd en vrouwelijke rondingen mooi geaccentueerd worden.
Carmakoma is nu alleen en uitsluitend te koop bij: +size fashionstore YourSizeOnly: springweg 12 3511VP Utrecht (open medio oktober) + size fashionwebshop YourSizeOnly: www.yoursizeonly.com

Deel dit artikel
Back to top