Fashion

Laat je knippen voor t goede doel!

REDKEN knip- en stylebehandeling - Wereldwijd heeft het professionele kappersmerk REDKEN 5th AVENUE NYC besloten om in het kader van haar 50-jarig jubileum een Cut-a-thon (knipmarathon) te organiseren, waarbij de opbrengsten ten gunste komen van een goed doel.
REDKEN Nederland heeft besloten om hiervoor Stichting Pink Ribbon te kiezen en deze actie op woensdag 29 september in haar trainingsruimte in Hoofddorp te laten plaatsvinden. Het REDKEN- knipteam zal bestaand uit gerenommeerde kappers en artists.
REDKEN heeft als doel om met deze cut-a-thon een fantastisch bedrag in te zamelen. Om tot dit bedrag te kunnen komen, is het de bedoeling dat iedere klant voor zijn/haar knip- en stylebehandeling een bedrag van € 25,- doneert. Aan het einde van de middag overhandigt REDKEN een cheque aan één van de ambassadeurs van Stichting Pink Ribbon.
Doe zelf ook mee en laat je knippen
Je kunt je nu aanmelden voor de REDKEN Cut-a-Thon op woensdag 29 september a.s. (10.00-17.00 uur) in de Academie in het pand van L’Oréal, Scorpius 1 in Hoofddorp. Aanmelding kan via Joyce van Haastregt, tel. 023-5499318 of jvanhaastregt@nl.loreal.com. Zij zal jou dan – in overleg – inplannen voor een specifiek tijdstip.

Deel dit artikel
Back to top