Fashion

Fabulous fashion news: Tops Only

WINACTIE + good2b lezerskorting - De website Dresses Only heeft er sinds kort een zusje bij: Tops Only. Op TopsOnly.nl vind je een top-walhalla met bekende en nieuwe top labels. Voor online fashion lovers een uitkomst, want op deze nieuwe webshop, shop je een top voor iedere gelegenheid, voor ieder budget en voor iedere maat. Tops Only wisselt voortdurend van collectie zodat er altijd iets nieuws te shoppen is. De beperkte oplages van de tops houden het exclusief.
Naar wat voor top je ook op zoek bent, Tops Only heeft ‘m. De webshop heeft een selectie gemaakt van verschillende stijlen tops. Van basic tot fashionable en van opvallend tot klassiek. Een oversized shirt voor lazy days, een tuniek voor een feestje of een classy blazer voor een zakendiner. Hoe groot of klein de portemonnee ook is, voor ieder budget heeft Tops Only iets leuks. Het zijn niet de eerste de beste tops die over onze digitale toonbank gaan; de webshop gaat voor kwaliteit en originaliteit. Merken als Supertrash, Modström, MbyM en Lipsy London presenteren hier hun nieuwste collecties. Ook hebben ze leuke shirtlabels zoals Catwalk Junkie en JunkFood met hun typische retro- en tekst t-shirts.
De webshop is makkelijk in gebruik. Selecteer met de slimme zoekfunctie op maat, prijs, kleur of stijl en bekijk de artikelen tot in detail met de inzoomfunctie. Dresses Only en Tops Only bevinden zich in dezelfde omgeving, je shopt dus eenvoudig een jurk en top. Je hoeft slechts één keer af te rekenen. En zijn er vragen? Die kunnen per e-mail gesteld worden. Tijdens kantooruren is er gegarandeerd binnen 4 uur een antwoord. Betalen kan veilig en gemakkelijk via iDEAL, creditcard of via een bankoverschrijving. Ruilen mag ook gewoon. TopsOnly.nl
SHOPTIP: Met het codewoord GOOD ontvang je als good2blezeres tot 1 oktober 10% korting.
Kijk ook even snel bij WIN, we geven namens Tops Only een aantal geweldige shirtjes van Catwalk Junkie weg

Deel dit artikel
Back to top