Fashion

Baku Australie

Sophisticated chic op het strand - Bij Baku Australië draait het dit seizoen allemaal om stijl en elegantie. De nieuwe Spring/Summer collectie 2010 straalt niet alleen klasse uit maar is ook voorzien van een fijne snit. De badpakken en bikini’s hebben een sexy sophisticated uitstraling waardoor je je lekker vrouwelijk voelt. Om het geheel een bohemian-look te geven is het mogelijk de pieces te mix & matchen.
‘Internationale exotische locaties’ is het thema van de nieuwe beachwear collectie. De collectie bestaat uit modieuze, stijlvolle en comfortabele designs uitgevoerd in veelzijdige kleuren en in basic kleuren. Denk aan classy flaneerbadpakken, shoulder-bandeau- en halter bikini’s. Sommige stuks zijn bezet met een catchy accessoire zoals gouden ringen of een opvallende print. Enkele strapless badpakken zijn voorzien van een robuuste stoere ketting wat het geheel een glamourous touch geeft en dus leuk om te mixen met een fleurige kaftan om de ultieme zomerlook te creëren.
Voor de zomercollectie is gewerkt met hoogwaardige Italiaanse stoffen, deze voelen niet alleen soepel en zacht aan maar zijn ook kwalitatief bestand tegen zon, zee en zand. De bikini’s zijn los verkrijgbaar en dat maakt het mogelijk om de tops en broekjes in verschillende maten te kopen. De broekjes zijn er in diverse uitvoeringen, hoog-, laag-, breed- en in strikvorm. De voorgevormde tops van Baku Australia zijn zeer subtiel maar geven het geheel goede steun en een extra edge. De tops zijn verkrijgbaar tot cupmaat E.
Baku Australia is opgericht in Australië. Het merk staat bekend om haar fashionable beachwear gericht op de hedendaagse vrouw. De perfecte pasvorm, opvallende prints en de seperate stukken maken het merk authentiek.
Winkelverkoopprijzen bikini’s van 79 tot 129 euro
Klik hier voor meer informatie.
Alle nieuwtjes en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Back to top