Fashion

Leuke brillencollectie Lacoste

WINACTIE - Als het gaat om het vinden van de juiste zonnebril is dit seizoen Lacoste zeker een verassend label. De voorjaars/zomercollectie 2010 biedt verschillende hippe modellen, van fris sportief tot glamour Queen, in mooie modekleuren en met een heerlijk luxe uitstraling.
Deze collectie voor mannen en vrouwen geeft een moderne draai aan vintage modellen, waarbij op innovatieve wijze gebruik wordt gemaakt van kleurenblokken, email inlegwerk en de strepen en lijnen waar Lacoste om bekend staat. [IMG01]
De zonnige Griekse eilanden dienden als inspriratiebron voor de brillencollectie. Hier komen verschillende culturen, warme zomerse kleuren en een tijdloze en ongedwongen elegantie samen. Vandaar dat deze eilanden uiterst geschikt zijn om hun naam te lenen aan een serie zonnebrillen: SAMOS is een oversized model met een wrap-around effect. In de veren is het krokodillenlogo in reliëf aangebracht op een metalen plaatje, dat de veer met het voorstuk verbindt. Verkrijgbaar in zwart, grijs, rood, schildpadkleur en wit. TINOS en KEROS zijn speels uitgevoerd met gelamineerde strepen en een mengeling van kleuren die van binnenuit naar buiten komen. TINOS is ronder van vorm, terwijl KEROS meer rechthoekig is. Beide zijn voorzien van een metalen logo dat in reliëf is aangebracht op een emaillen inleg op de veer. KEROS is verkrijgbaar in het zwart, bruin, havanna bruin, paars en rood, terwijl TINOS leverbaar is in het zwart, blauw, paars, rood, schildpadkleur en wit. THASOS is het laatste model uit de Griekse serie en is voorzien van een rond LACOSTE logo van zilverkleurig metaal, ingelegd in emaillen, dat de verbinding vormt tussen het voorstuk en de veren. Verkrijgbaar in beige, zwart, bruin, donkerbruin en rood. Het Griekse thema biedt ook een aantal brillen voor mannen.
Tevens is er een serie gebaseerd op het zomers Beach-thema. BAHAMAS en BERMUDA maken gebruik van kleurenblokken die doorlopen vanaf de brede veren naar het montuur, waardoor een bijzonder grafisch effect ontstaat. BAHAMAS is iets rechthoekiger van vorm en verkrijgbaar in havanna bruin, navy, zwart en groen. De megagrote BERMUDA zonnebrillen zijn klaar voor de rode loper en verkrijgbaar in zwart, havanna bruin, donkerbruin, grijs en wit. SOUTH BEACH is een rondere en bescheidener optie om overdag en ‘s nachts het strand mee af te struinen en is leverbaar in schildpadkleur, wit en zwart.
Voor meer info en een kijkje in de collectie klik je HIER.
Kijk ook snel bij win, want good2b geeft zo’n mooie Lacoste bril weg!
Alle nieuwtjes en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Back to top