Fashion

Vlieger & Vandam + WIN

Landelijk - Het Nederlandse ontwerperskoppel Carolien Vlieger en Hein van Dam zijn in 2002 het succesvolle label Vlieger & Vandam gestart. Vanaf de start was dit merk al een succes. Met een serie nephaar-hoedjes met de titel ‘Hairwear’ en een reeks tassen met de vorm van een pistol erin onder de titel ‘Guardian Angel’, wist het duo keer op keer aandacht voor hun eigenzinnige collectie te krijgen.
Naast de meest opvallende ontwerpen biedt het label natuurlijk ook tal van mooie tassen waarmee je niet nagestaard wordt en de beveiliging op Schiphol zonder problemen kunt passeren. Natuurlijk wel altijd met een beetje een edgy twist. Deze lente/zomer introduceren ze o.a. een collectie (met o.a. een paspoortmapje) met verfspatten op het leer, geïnspireerd op kunstenaar Jackson Pollock. Een heerlijk contrast tussen de klassieke vorm en heftige verfspatten. Leuk zijn de details, zoals lip- en snorvormige metalen studs.
Naast de tassen voorzien van verfspatten zijn er ook een aantal leuke portemonnees voorzien van de snor en mond studs. Een van de meest opvallende nieuwe items, zonder verfspatten, is een avondtasje met honderden franjes, welke als je goed kijkt, allemaal lipjes zijn.
Vlieger & VanDam is o.a. verkrijgbaar bij SPRMRKT in Amsterdam en Coming Soon in Arnhem. www.vliegervandam.com
We geven drie keer de Fringe Purse Lips red en de Zipped Wallet Small grey weg, kijk snel bij WIN!

Deel dit artikel
Back to top