Fashion

Urban Feminine party collectie

Landelijk - Ben je niet zo van de moeilijke creaties en mag het allemaal wat stoerder? Neem dan eens een kijkje in de Urban Feminine party collectie van Vero Moda. Deze collectie is alles behalve truttig, lekker draagbaar en toch niet saai. Je kunt er alle kanten mee op. Van aansluitende pantalons en los vallende tops in transparante materialen, tot partydresses bewerkt met multi-colour pailletten, glanzende coatings en structuur door de toevoeging van ruches en franjes. De one shoulderdress met een winterse bloemenprint en de jurk met laag uitgesneden ruglijn met bronzen, zwarte en blauwe pailletten zijn de eye-cathers van deze Urban Feminine party collectie.
Toch nog allemaal een beetje te soft? Kies dan voor een combinatie met items uit de Urban Jeans collectie zoals uitgewerkte leggings met ritsen en metalen details, t-shirts met metallic prints en korte leren jasjes met uniforme invloeden. Los vallende sierlijke pailletten tops, glanzende gekleurde metallic leggings en pauwenprints maken het ultieme party gevoel compleet.
Kijk voor verkooppunten en de collectie op www.veromoda.com, waar je je feestjurkje overigens ook direct online kunt bestellen!

Deel dit artikel
Back to top