Fashion

Feestelijke kerstlingerie

Landelijk - Zo rond de feestdagen hullen we ons in de mooiste outfits. Natuurlijk mag mooie lingerie en nachtkleding daarbij niet ontbreken. De nieuwe winter / kerstcollectie van Livera toont een verrassende sfeer van moulin rouge en burlesque, helemaal in de stijl van de tijd rondom Kerst met de vele party’s, familiefeesten en intieme etentjes. [IMG02]
De kleuren zijn zwart en rood. De lingeriecollectie bestaat uit een voorgevormde BH met bijpassende string en hipster. Het materiaal is een comfortabele micro, zacht glanzend en afgewerkt met kant. De geraffineerde, zwarte kanten body met het zeer diepe decolleté zorgt vast en zeker voor veel aandacht.
Verrassend is ook het zwarte hemdje met voorgevormde cups, met als supervrouwelijk detail een losse rode strik van breed satijnen lint. Mooi als underwear maar ook heel goed als bovenkleding te dragen. [IMG01] De bijpassende boxer heeft eveneens een rode strik.
Ook biedt Livera een mooie rode pyjama van satijn, met daarnaast een frivool slipdressje met bijpassende kimono in een extravagant groot bloemdessin.
www.livera.nl

Deel dit artikel
Back to top