Fashion

Message bracelets

Wereldwijd - Cynthia Holvey is niet alleen George Clooney’s nichtje, ze is ook ontwerpster en heeft ook nog eens een leuke nieuwe accessoire lijn die nu ook in Nederland verkrijgbaar is. Een collectie emaille- en leren met metalen armbanden gegraveerd met motiverende boodschappen. Een voorbeeldje van de teksten: “Make every day Count;” “Love Who You Are;” “Live in the Moment;” “Make a Difference;” and “Positive Energy.”
Cynthia H. Bracelets zijn een motiverende trend aan het worden in de wereld van de Fashion. De armbanden waren ook aanwezig bij de Olympische spelen in Beijing en wel bij de waterpolo ster Genai Kerr, hij droeg een armband tijdens de gehele spelen met de boodschap “Positive Energy”. De sieraden hebben ook Christina Applegate geïnspireerd, zij kreeg een armband met de boodschap “Listen to Your Soul” van haar tegenspeler Jean Smart om haar kracht te geven tijdens de borstkanker behandelingen die zij kreeg in 2008.
Cynthia H’s handelsmerk de message braceletshebben een metalen plaat en een lederen band. Verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals glossy metallic zilver, zwart patent leer en gunmetal, raspberry en grape in kalfsleer, de armbanden hebben een verkoopprijs van €49,50 per stuk.
De Mini heeft een delicate kalflederen band in karakteristieke kleuren als gunmetal, ice, ocean and blush. Deze armbanden hebben een miniatuur metalen plaatje versierd met een enkel woord als motiverende boodschap zoals – believe, inspire, happiness, imagine, courage, strength. De Mini heeft een verkoopprijs van € 37,50 per stuk.
De metalen en emaille Love Bangle bestaat uit repeterende artistieke inspirerende boodschappen rondom. De kleurencombinatie maakt deze een chique communicatie middel om bij verschillende outfits te dragen. De Love Bangle met twee kleuren is verkrijgbaar in de volgende kleurencombinatie light blue/gold, pink/silver, fuscia/gold, black/silver, and white/gold. The Love Bangles hebben een verkoopprijs van €70 euro per stuk.
Cynthia H. sieraden zijn verkrijgbaar via www.cynthiahdesigns.nl.

Deel dit artikel
Back to top