Fashion

Modewalhalla op Valtifest

Amsterdam - Frans Molenaar, Addy van den Krommenacker & Jan Taminiau en anderen 'show they are aware’ met een modeshow tijdens de Show You Are Aware Show op Valtifest.
Naast muziek is het ook mode wat de klok slaat op Valtifest. De nieuwste underground en upperground fashionstromingen komen in een ware stampede aan je voorbij. Van streetwear en kaftans tot aan lak, leer japanse stijl and everything in between. Maar ook serieuzere mode onderwerpen bakenen hun territorium af op Valtifest. Als onderdeel van Valtifest organiseren MTV en Meubel Stukken in samenwerking met House Of Orange en het Aids Fonds de Show You Are Aware Show op Valtifest.
Op zaterdag 5 september showen 15 bekende ontwerpers hun meest mooie rode creatie in de Show You Are Aware Show. De bekende ontwerpers en stylisten, waaronder Jan Taminiau, Frans Molenaar en Addy van den Krommenacker, kregen de opdracht 1 outfit te ontwerpen of samen te stellen in de kleur rood van de bekende red ribbon.
Zaterdag 5 september, NDSM-werf in Amsterdam Noord. Kaarten zijn online verkrijgbaar voor 45,00 euro op www.valtifest.nl. Aan de poort kosten de kaarten 55 euro.

Deel dit artikel
Back to top