Fashion

Bodique Najaarscollectie

Landelijk - Geïnspireerd door de nacht biedt de luxe lingeriecollectie van Bodique dit seizoen fijne materialen en de prachtigste kleuren. Voor deze collectie is uitsluitend materiaal van de hoogste kwaliteit gebruikt, zoals zijde, satijn en hemels kant. De collectie omvat niet alleen mooie bh-setjes maar ook een korset, body, skirtini en guêpière (transparante top met jarretels),.
De Blue Embroidery lijn is gemaakt van zijde met zwart en blauw boorduurwerk. De borduurpatronen zijn geïnspireerd door visuele interpretaties van de nacht en het fijne parel detail op ieder artikel geven deze collectie een romantische sfeer. Een heel speciaal artikel in deze collectie is de skirtini: een sliprokje voorzien van jarretels.
De Little Black lijn bestaat uit een aantal artikelen gemaakt van luxe, doorzichtig fancy mesh. Deze zwarte transparante collectie maakt dat je er ongelooflijk sexy uitziet. Ieder artikel uit deze collectie is afgewerkt met strass.
De nieuwe Bodique collectie is verkrijgbaar in een aantal speciaal geselecteerde winkels van Hunkemöller in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Prijzen variëren van €17,99 voor een string tot €59,95 voor een korset.

Deel dit artikel
Back to top