Fashion

Invisible Pores by Bergman

Landelijk - Het team van Bergman Beauty Care is hard bezig geweest om een oplossing te zoeken voor grove poriën; het product heet Invisible Pores en het belangrijkste ingrediënt is het Rode Fruit Extract. Dit heeft een samentrekkend effect waardoor de poriën in de dermis tijdelijk verstevigd worden en overvloedig talgafscheiding wordt geremd.
Poriën stimuleren de synthese van melanine waardoor vervelende mee-eters ontstaan zoals die op het voorhoofd en op de wangen die door make-up en zelfbruiners alleen maar meer opvallen! Aangezien Invisible Pores de synthese van melanine remt, helpt het deze ‘vlekken’ te verminderen. Daarbij verbetert het ook de elasticiteit van de huid waardoor ze minder snel gaat hangen en daardoor ook het zicht op de mee-eters vermindert. In combinatie met vitamine A, blaadjes van witte thee en Beta Glucan zorgt Invisible Pores voor die geweldige matte huid. Het laat de huid zachter voelen en er jonger uitzien.
Het serum is dagelijks zowel ’s ochtends als ’s avonds na een grondige reiniging van de huid te gebruiken. Nu verkrijgbaar bij de parfumerie en gespecialiseerde Bergman Beauty Care- salon voor € 49,-.

Deel dit artikel
Back to top