Fashion

Tommy Hilfiger: Valentijnsdag

Landelijk - Tommy Hilfiger viert Valentijnsdag 2009 met een nieuwe ondergoed collectie voor mannen en vrouwen. De collectie bestaat uit zes items in verschillende vormen, materialen en stijlen. Deze meest recente ondergoedcollectie bestaat uit drie modelijnen die respectievelijk zijn geïnspireerd door de avonturen van de Amerikaanse icoon Howard Hughes, de onconventionele idealen van de jaren '50 van de vorige eeuw en Miami, de ‘place to be’ voor de ‘rich and famous’. De drie lijnen zijn ‘The Hamptons’, ‘Work Hard, Play Hard’ en ‘Time to Live’. Deze drie lijnen komen ook terug in de complete ondergoedcollectie voor lente/zomer 2009.
De drie nieuwe modelijnen van de collectie voor vrouwen variëren van Tommy basics in nieuwe themakleuren tot zachte sensuele kanten creaties. Voor vrouwen beidt de collectie verschillende modellen voor iedere lichaamsvorm en voorkeur zoals ondersteunende beha’s met racerback, plunge beha’s en balconettes tot driehoekjes met padding, voorgevormde modellen, beha’s zonder padding en beugelbeha’s. Daarnaast is er net zo veel keuze uit bijpassende broekjes, zoals boxers, comfortabele rioslips, sexy stringboxers en strings.
De Tommy collectie voor vrouwen heeft ook een ruim assortiment loungewear, waarmee je een stijlvol alternatief wordt geboden voor die oude trainingsbroek om heerlijk in te ontspannen.
Check Tommy.com.

Deel dit artikel
Back to top