Fashion

MART by Mart VisserLandelijk - De zomercollectie voor 2009 is een spin-off van de herpositionering van Mart Visser Collection, die verder gaat onder de naam MART met als ondertitel Mart Visser. Een nieuw logo, een sterke collectie en een zeer gemotiveerd ontwerpteam geeft een nieuw elan. Het resultaat is een lekker draagbare collectie. Een mix van sportief met een classic twist, karaktervolle couturekragen, maar dan in grof linnen of een nieuwe polyester.
Schoon, fris en helder, zomerse schoonheden, in wapperende, light-wrinkle, natuurlijke materialen. Wijde rokken met prints in jaren 70 motieven, ultravrouwelijke jeans voor de ‘perfect-ass’ in alle maten, moulage-blousons, een diversiteit aan fijne jurkjes en lichtgewicht zomerjassen voor die enkele regenbui.
Binnen thema’s als Desert Sky, Artemis Pink en Summer Bright toont Mart heldere zandtonen in combinatie met off-white, verschillende variaties van wit, nachtblauw en zwart, aangevuld met hoogzomertinten als ecru, paars en taupe. Voor verkoopinformatie kijk je op martvisser.com.

Deel dit artikel
Back to top