Fashion

Coup D’Etat

Amsterdam - In de Amsterdamse Jordaan is onlangs een van de mooiste kapperszaken van Nederland geopend: Coup D’Etat. Eigenaar is Jeffrey Janssen, topkapper en expert op het gebied van vormgeving en design. Zijn visie op welness en beauty is duidelijk: geen fratsen, maar gewoon de beste producten, goed advies en duidelijke communicatie over wat je wil.
Puur, strak en luxe: het interieur van Coup D’Etat geeft je direct bij binnenkomst een behaaglijk gevoel. In de voornamelijk zwart met witte ruimte zie je meteen het gevoel voor style van de eigenaar terug. De diamantvormige stoelen van modehuis Fendi zijn het meest in het oog springend, terwijl de hoogglans muren en het zwarte spiegelglas je doen vermoeden in Milaan te zijn.
‘Ik heb Coup D’Etat opgezet om de kapper weer kapper te laten zijn. De laatste jaren is er teveel aandacht geschonken aan het creëren van een illusie, zegt Jeffrey Janssen. ‘Bij ons wordt alle aandacht gegeven aan het belangrijkste; de ultieme vorm van het haar’.
Coup D’Etat is gevestigd aan de Willemsstraat 21 in Amsterdam en geopend op dinsdag en woensdag van 10.00 tot 19.00 uur, op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Deel dit artikel
Back to top