Fashion

Soshin, luxe beenmode

Internet - Panty's, leggings en andere beenmode van de beste merken vind je op Soshin.nl, een webshop waar je eenvoudig de mooiste items scoort. De herfst- en wintercollectie is bovendien noemenswaardig, want je vindt er nieuwe luxe merken – die in Nederland amper verkrijgbaar zijn – als luxe Italiaanse La Perla Fashion, het stoere Amerikaanse Bonnie Doon Woman en het stijlvolle Duitse Levée.
Op de site waan je je in een walhalla waar de mooiste panty's, leggings, stay ups, overknees, kniekousen, beenwarmers en sokjes tegenkomt. Initiatiefneemster Linda van Mil merkte dat er weinig leuke beenmode in de winkels lag. Hier en daar een panty met een naad of een stay up met een bloem, maar dat was het dan. Uit frustratie en om het leven van haar mede-kousenliefhebsters te vergemakkelijken heeft van Mil vervolgens op eigen houtje contact gezocht met diverse fabrikanten uit alle delen van Europa en een collectie samengesteld die staat als een huis.
Handig, je hoeft niet naar buiten en bestelt gewoon vanachter de computer via de webshop de mooiste exemplaren. Prijzen vanaf € 4,75.

Deel dit artikel
Back to top