Fashion

Nike Sportswear & 1928 store

Amsterdam - Onlangs introduceerde Nike een nieuwe lijn: Nike Sportswear, precies op de dag van het begin van de Olympische Spelen. Daaraan gekoppeld zijn er acht tijdelijke winkels geopend in Europa, die de naam draagt van het jaar waarin de Spelen in die stad zijn gehouden. In Amsterdam, op het terrein van de Westergasfabriek, staat zestig dagen prominent de shop '1928'.
Nike Sportswear combineert het beste van Nike's erfgoed met hedendaagse technologieën en innovaties. De collectie bestaat uit acht klassiekers: vier sneakers en vier kledingstukken, zoals de Air Max 90, de Dunk en de Air Force 1. Je kunt in de '1928' shop gedurende zestig dagen de hele Nike Sportswear collectie bekijken én kopen! Daarnaast zijn er verschillendeevenementen en een tentoonstelling.
'1928' (Pazzanistraat 8 in Amsterdam) is vanaf 8 augustus zestig dagen geopend van woensdag t/m zondag van 11:00 tot 20:00 uur. good2b geeft 1 x een exclusieve Nike iD sessie in de tijdelijke Nike winkel '1928', waar je je favoriete Icon kan ontwerpen en daarna opgestuurd krijgt! Surf gauw naar WIN! De actie loopt tot maandag 8 september.

Deel dit artikel
Back to top