Fashion

Modefabriek

Amsterdam Fashion Week - Op 27 en 28 juli vindt de vijfentwintigste editie plaats van de Modefabriek , dé modevakbeurs van de Benelux. Hoewel in de eerste instantie een vakbeurs voor pers en inkopers van kleding (op de beurs zijn ruim vijfhonderd modemerken vertegenwoordigd), is het evenement dankzij diverse jubileumactiviteiten ook een festijn voor overige liefhebbers.
Met een mix van aanstormende modetalenten, inspirerende smaakmakers en gevestigde luxelabels prikkelt Modefabriek al je fashion senses. Maar er is meer! Vanwege de feestelijke jubileumeditie heeft de Modefabriek maar liefst 25 internationale designtoppers uitgenodigd voor de New Design area, die hier hun jongste collecties zullen onthullen. Superstore - het toonaangevende trendforum in de vorm van een conceptstore - staat in het teken van de ultieme ontsnapping; het belooft een magische shopping experience te worden!
De Modefabriek is op zondag 27 en maandag 28 juli van 10.00 tot 18.00 uur in de RAI, Europaplein 22, Amsterdam. Entree bedraagt € 17,50. De beurs is alleen toegankelijk voor professionals.

Deel dit artikel
Back to top