Fashion

Amsterdam International Fashion Week

Amsterdam - Hèt mode-event van Nederland staat weer voor de deur: 19 juli gaat de zomereditie van de Amsterdam International Fashion Week van start!
Het officiële showprogramma, van 23 tot en met 27 juli 2008, heeft een bomvol programma met veel getalenteerde jonge en gevestigde ontwerpers. Er is wederom plaats voor ambitieus toptalent, bekende labels, Lichting 2008 en de Frans Molenaar Prijs. Naast de shows is er aandacht voor seminars en workshops. Op 19 juli vindt de kick-off plaats van DOWN TOWN bij Redlight Fashion Amsterdam op de Wallen.
Naast het professionele gedeelte dat alleen toegankelijk is op uitnodiging is er ook een groot publiek programma tijdens de AIFW. Meer dan 80 locaties; winkels, galeries, clubs etc, nemen deel aan Down Town. Er is van alles te beleven in Amsterdam; exposities, shows, een etalagewedstrijd, diverse lanceringen en feesten.
Het DOWN TOWN programma duurt van 19 juli tot en met 28 juli. De officiële opening vindt plaats op 19 juli bij Redlight Fashion Amsterdam op de Wallen. De definitieve programmering wordt 12 juli op het Centraal Station bekendgemaakt. Kijk hier voor het officiële programma en hier voor het Down Town programma.

Deel dit artikel
Back to top