Fashion

Beautyspa V

Amsterdam - City SpaV in Amsterdam biedt een waaier aan serieuze skincare behandelingen en produkten die zelfs de meest veeleisende beauty-junkies zal aanspreken.
Het expert-team van V past al haar ‘glow-how’ toe om je huid jong en gezond te houden. Aanrader is de Alpa-Beta Deluxe Facial van MD Skincare. Deze behandeling op basis van fruitzuren maakt de huid stralend en glad. Na de Alpha-Beta Peel volgt een masker op basis van hyaluronzuur die fijne lijntjes en rimpeltjes direct opvult en intens hydrateert. Vitamines en mineralen geven de huid een boost. Tijdens het inwerken van dit masker wordt er een ontspannende nek -en schoudermassage uitgevoerd zodat je stress-free de behandeling uitkomt. De resultaten van deze huidvernieuwende behandeling kunnen thuis onderhouden worden met de Alpha-Beta Daily Face Peel.
Naast de beautybehandelingen kun je in de beauty store van V ook terecht voor diverse skincare producten met een leuke mix van trendy nichemerken en alltime classics, zoals Chanel, YSL, Prada, Comme des Garcons, Hermès en Etro. Maar ook voor make-up, exclusieve parfums, boeken, voedingssupplementen, en een lekker kopje thee ben je bij V aan het goede adres . V vind je aan de Haarlemmerstraat 140 in Amsterdam. good2b geeft een Alpa-Beta Deluxe Facial weggeven t.w.v. € 75 dus surf naar WIN. De actie loopt tot 15 juli.

Deel dit artikel
Back to top