Fashion

Hall of Frame

Utrecht - Bijzondere brillen en zonnebrillen van talentvolle ontwerpers: het onlangs geopende Hall of Frame in Utrecht kiest niet voor de makkelijkste weg. De brillenzaak, die eind maart haar deuren opende aan de Korte Jansstraat, koopt haar collectie niet in op logo's, maar gaat voor kleine ontwerpers en hoogstaande kwaliteit.
Eigenaar Etienne Frederiks: "Aangezien we al jaren internationale ervaring hebben in de brillenwereld, kennen we de ontwerpers van deze merken vaak persoonlijk. Zodoende zijn we als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, wat voor onze klanten een unieke kans is om echt het nieuwste van het nieuwste te zien".
Ook de zonnebrillencollectie is zeer bijzonder te noemen. Zo voert Hall of Frame als één van de weinige zaken in Nederland de collecties van Marni, Marc Jacobs en het designlabel Mykita. Natuurlijk kun je er naast een stijladvies ook terecht voor deskundige oogmetingen.
Hall of Frame is gevestigd aan de Korte Jansstraat 1 en geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur (donderdag is koopavond van 19.00 tot 21.00 uur). (Beeld: Mykita)

Deel dit artikel
Back to top