Fashion

United Nude Pumps

Landelijk - Pumps met verwisselbare achterkantjes; typisch een idee van United Nude, het schoenenlabel dat in 2003 werd opgericht door architect Rem D. Koolhaas (neef van) en Galahad Clark, telg uit de zeven generaties tellende bekende schoenmakersfamilie. Inmiddels is United Nude uitgegroeid tot een collectief van architecten, fashion designers, magazine editors en fotografen die schoenencollecties ontwikkelen waarin design en fashion samenkomen. Telkens liggen een helder concept, elegante vormgeving en een innovatief ontwerp aan de basis.
Goed voorbeeld hiervan is de Moebius, de eerste schoen van de hand van het duo Koolhaas en Clark voor United Nude. Dit model is gebaseerd op de legendarische Barcelona stoel van Mies van der Rohe en is gemaakt uit één stuk materiaal dat vervolgens is gedraaid, gekneed en gevormd in een strakke elegante schoen.
Deze zomer komt United Nude met een vrouwelijke sexy pump met verwisselbare achterkantjes. Ook hier worden slim design en modern fashion met elkaar verenigd in één model schoen. Afhankelijk van je outfit gebruik je een matching achterkantje zodat je telkens een passende pump draagt. De schoen is vanaf half maart onder ander verkrijgbaar bij LaBeuf Shoes op de Zeedijk 45 en kost €169,95. Bij ieder paar krijg je drie verschillende de cupjes! good2b geeft 1 x een paar weg. Surf dus snel naar WIN!

Deel dit artikel
Back to top